Pertun Tähkäpartio ry

Pertun Tähkäpartion uusille kotisivuille, www.tahkapartio.net/ >>>

TOIMINNAN TARKOITUS

Partiossa seikkailulla ja itse tekemällä oppimisella on tärkeä rooli. Perusasioita ovat toiminta luonnossa ja vastuun antaminen nuorille. Toimimme pienryhmissä, joissa jokainen voi onnistua ja löytää oman paikkansa. Piirin ja Suomen Partiolaisten kilpailuissa voi kokeilla taitojaan, ja ystävyyssuhteita voi solmia jopa kansainvälisesti. Tavoitteena on itsenäisesti ajatteleva, aktiivinen ja vastuuntahtoinen kansalainen. Partioliikkeellä on toimintaa 160 maassa ja se on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Hopeasusi-vartion teema syksyllä 2001 oli Inkkarit.

OHJELMA

Partio perustuu pienryhmätoimintaan. 7-10-vuotiaat sudenpennut kokoontuvat noin 10 hengen laumoissa aikuisen johdolla. 10-15-vuotiaat vartiolaiset kokoontuvat 6-8 pojan tai tytön vartioissa, joita johtaa 13-18-vuotias vartionjohtaja. Kaikkia johtajia koulutetaan tehtäviinsä. Kokoukset ovat kerran viikossa koulun jälkeen tai illalla. Mukaan pääsee ilmoittautumalla partiojohtajalle, joka osoittaa tulokkaalle sopivan ryhmän.

Aikuisia vetäjiä tarvitaan lisää sekä sudenpentujohtajiksi että erilaisten kilpailujen, retkien ja leirien järjestämiseen! Kaikille johtajille tarjotaan mahdollisuus kurssitukseen. Maan suurimpana nuorisojärjestönä Suomen Partiolaiset ja sen piirit pystyvät tarjoamaan pätevää koulutusta.

MITÄ MAKSAA JA MISSÄ TAPAHTUU

Jäsenmaksu perheen ensimmäiselle jäsenelle on 25,70 euroa, muille 19,50 euroa. Se sisältää Suomen Partiolaisten ja Etelä-Savon Partiolaisten jäsenyydet, jäsenlehdet, vakuutukset jne.

Pertun Tähkäpartion toimitila eli kolo on Nuorisotalon yhteydessä, os. Juhlakuja 1. Lisäksi retkeilemme mm. taustayhteisömme Pertunmaan seurakunnan kesäkodilla. Yhteistyötä meillä on myös mm. Mäntyharjun, Hirvensalmen ja Ristiinan partiolippukuntien kanssa ja kesällä 2003 lähdemme piirileirille Rantasalmelle (30.7 – 6.8.2003).

Paraatissa 28.4.2002 Jyväskylässä oli mukana 500 partiolaista neljän piirin alueelta.

Savonlinnan ja Pertunmaan väkeä paraatissa, Pertunmaalta oli mukana kymmenen henkeä.

YHTEYSHENKILÖT:

Henrik Hausen, Uusimäentie 157, Ruorasmäki, puh. 015- 689 676, 0400- 992 699, henhaus@mbnet.fi .
Tiina Hölttä, Syrjälahdentie 53, Mansikkamäki, puh. 015- 467 603, perhe.holtta@pp.inet.fi

Hallitus:
Henrik Hausen
Annukka Suuronen
Tiina Hölttä
Timo Kaihila, 467 565, timo.kaihila@puusepanliike.inet.fi
Raija Kontio

Taloudenhoitaja:
Riitta Salminen

Henrik H.

Palaute: henhaus@mbnet.fi

 Takaisin alkuun

 Takaisin etusivulle